Danin svet

Blog o vantelesnoj oplodnji

Odricanje od odgovornosti

Pregledavanjem sajta daninsvet.com (“Sajt” u nastavku teksta) i svog sadržaja do kog možete doći na njemu ili putem njega (email bilteni, email kursevi, elektronske knjige, webinari, online kursevi, društvene mreže) slažete se da u potpunosti prihvatate sve delove ovog disklejmera (odricanja od odgovornosti). U slučaju da se ne slažete sa bilo kojim njegovim delom, ovog momenta napustite ovaj sajt i nemojte više pristupati njegovom sadržaju.

Sadržaj sajta predstavljen je javnosti samo u informativne svrhe
Svi sadržaji na sajtu objavljeni su za potrebe informisanja i promišljanja.

Nema saveta iz medicine i psihologije
Autorka sajta nije lekar ili psiholog. Informacije do kojih možete doći ne mogu zameniti informacije koje vam mogu dati vaš lekar ili psiholog. Svi sadržaji dati su na uvid u najboljoj nameri i autorka sajta ni u kom slučaju ne može biti odgovorna za bilo kakve propuste i štete i ni u kom slučaju ne prihvata odgovornost za direktne i indirektne štete koje mogu nastati kao posledica korišćenja informacija.

Preuzimate ličnu odgovornost
Prihvatate da dobrovoljno pristupate sajtu i da ste isključivo i lično odgovorni za vaše izbore, akcije i rezultate – sada i u budućnosti. Prihvatate potpunu odgovornost za posledice vaše upotrebe ili neupotrebe informacija koje su dostupne na sajtu ili putem njega i slažete se da koristite ličnu procenu i pažnju pre nego što primenite bilo koju ideju, sugestiju ili preporuku sa sajta ili putem njega za svoj život, posao ili porodicu.

Nema garancija
Uloga autorke sajta je da vam pruži pomoć i podršku u postizanju vaših ciljeva, ali vaš uspeh zavisi od mnogo drugih faktora na koje autorka sajta nema uticaj. Autorka sajta ne može da predvidi niti garantuje da ćete postići određeni rezultat, a vi prihvatate i shvatate da se rezultati razlikuju za svakog pojedinca. Rezultati svakog pojedinca zavise od njegove jedinstvene fiziologije, biologije, želje, motivacije, akcije i mnogih drugih faktora. Potpuno se slažete da ne postoje granice u vezi sa konkretnim ishodom ili rezultatima koje možete očekivati od korišćenja informacija koje dobijate na ili putem sajta.

Preuzimanje rizika
Kao i u svim situacijama, ponekad postoje nepoznati pojedinačni rizici i okolnosti koje mogu nastati korišćenjem sajta i koje mogu uticati na rezultate ili ih umanjiti. Shvatate i prihvatate da sve sugestije i preporuke sa sajta ili preko njega preduzimate na sopstveni rizik, bez ikakve odgovornosti autorke i ostalih kreatora sadržaja.

Partnerski ugovori – Affiliate program
S vremena na vreme autorka sajta može da promoviše ili sarađuje sa drugim pojedincima ili firmama čiji su program, proizvodi i usluge usklađeni sa njenim. U duhu transparentnosti, autorka sajta želi da budete svesni da mogu postojati slučajevi kada promoviše programe, proizvode ili usluge za druge partnere i u zamenu može dobiti finansijsku kompenzaciju ili druge nagrade. Autorka sajta je visokoselektivna i promoviše samo partnere čije programe, proizvode i/ili usluge poštuje. Istovremeno, slažete se da svaka takva promocija ili marketing ne služi kao bilo koji oblik podrške. Od vas se još uvek zahteva da koristite sopstvenu procenu da biste utvrdili da je takav program, proizvod ili usluga odgovarajući za vas. Preuzimate sve rizike i slažete se da autorka sajta na bilo koji način ne odgovara za bilo koji program, proizvod ili uslugu koju možete promovisati, prodavati ili deliti na sajtu ili putem njega.

Nema ličnog odobrenja autorke sajta
Sva literatura i veb adrese na sajtu sa informacijama, mišljenjima, savetima, programima, proizvodima ili uslugama bilo kog drugog pojedinca, firme ili entiteta ne predstavljaju zvanično odobrenje autorke sajta. Autorka sajta nije odgovorna za sadržaje, priloge, email-ove, video zapise, društvene mreže, programe, proizvode i usluge bilo koje druge osobe, firme ili entiteta koji mogu biti povezani ili upućeni na ovaj sajt. Takođe, ako se adresa sajta pojavljuje na drugoj veb lokaciji, programu, proizvodu ili uslugama nekog drugog pojedinca, ona ne predstavlja zvanično odobrenje autorke sajta za njihovo poslovanje ili veb sajt.

Greške i propusti
Iako se ulažu svi napori kako bi se osigurala tačnost informacija koje se dele na sajtu ili putem njega, informacije mogu nehotice sadržati natačnosti ili tipografske greške. Slažete se da autorka sajta nije odgovorna za stavove, mišljenja ili tačnost činjenica koje se dostavljaju na sajtu ili putem njega, niti od bilo kog drugog pojedinca ili kompanije koja je povezana sa sajtom na bilo koji način. S ozirom na to da se naučne, tehnološke i poslovne prakse stalno razvijaju, slažete se da autorka sajta nije odgovorna za tačnost informacija na sajtu, niti bilo kakve greške i propuste koji se mogu javiti.

Korišćenjem sajta daninsvet.com slažete se sa svim delovima gore navedenog odricanja od odgovornosti.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Prijavi se na NEWSLETTER

Ako si i ti bila hrabra da se odvažis na veliki korak u svom životu ili tek planiraš putovanje kroz proces VTO, onda ćeš voleti moje mejlove.